Skolēnu brīvā laika iespējas Jūrmalā - Proboks, Guntis (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darba projekta nosaukums ir: "Skolēnu brīvā laika iespējas Jūrmalā", autors: Guntis Proboks. Bakalaura darba ietvaros tiek izvirzīta problēma, ka bērnu un jauniešu brīvā laika pavadīšanas iespējas Jūrmalas pilsētā nav pietiekami attīstītas. Bakalaura darba mērķa sasniegšanai tiek izvirzīti sekojoši uzdevumi: iepazīties ar būtiskākajām definīcijām brīvā laika pavadīšanā un tūrismā, apkopot un analizēt aktuālās teorētiskās nostādnes brīvā laika pavadīšanā, raksturot tūrisma vēsturisko attīstību Jūrmalā un pieejamos resursus, analizēt Jūrmalas tūrisma attīstības stratēģiju un koncepciju un brīvā laika pavadīšanas iespējas, veikt skolēnu aptauju par tūrisma un brīvā laika pavadīšanas resursu izmantošanu Jūrmalā, analizēt datus, izstrādāt uz iegūtajiem datiem balstītus secinājumus.

The title of the bachelor paper is: „Leisure time possibilities for pupils in Jūrmala”, author Guntis Proboks. The problem brought forward in the current bachelor paper is insufficiently developed children and youth leisure time possibilities in the city of Jūrmala. The goal of the paper is to get acquainted with the most important definitions of leisure time and tourism, collect and analyze current theoretical approaches in leisure time, describe the historical development of tourism in Jurmala and available resources, analyze Jurmala tourism development strategies, concepts and leisure time possibilities, make pupil survey on the leisure time resources in Jurmala, analyze data, develop the findings based conclusions.
Leisure time possibilities for pupils in Jurmala
Keywords: Ģeogrāfija; Jūrmala; brīvais laiks; resursi; skolēni