Tehnikas interneta veikala lietotne - Sole, Alabama (Latvijas Universitāte, 2021)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika aprakstīta un izstrādāta tehnikas interneta veikala lietotne, kura izmantošanas laikā lietotājam ir iespēja iepazīties ar produktu sarakstu, savākt iepirkuma grozu, uzzināt veikala atrašanas vietu un noformēt pasūtījumu. Darba mērķis ir izveidot lietotni SAP sistēmā, kas nodrošina lietotājam ērtas iepirkšanas tehnikas veikalā. Tehnikas interneta veikala lietotne ir izveidota ar SAPUI5 izstrādēs ietvaru, izmantojot tehnoloģijas, kuras bijās izpētītas projektā praksēs laikā. Programmēšanas valodas, kuras tika izmantotas lietotnes izstrādāšanai: SAP ABAP, JavaScript, HTML, CSS.

As a part of the qualification work, the hardware online store app was described and developed, where user has an option to familiarize himself with the product list, add products to his shopping cart, find out a location of the shop and make an order. The work aims to create an app in the SAP system that provides user comfortable shopping in the hardware shop. The hardware online shop application is developed with SAPUI5 development tool, using technologies that were studied during internship’s project. Programming languages used to develop the app: SAP ABAP, JavaScript, HTML, CSS.
Hardware online store application
Keywords: Datorzinātne; SAP; SAP ABAP; SAPUI5; JavaScript; OData