Darba laika uzskaites sistēmas tīmekļa lietotāja saskarne - Saveika, Anastasija (Latvijas Universitāte, 2024)
Kvalifikācijas darba “Darba laika uzskaites sistēmas tīmekļa lietotāja saskarne” mērķis ir izstrādāt un dokumentēt tīmekļa saskarni, kas atvieglos datu vākšanu par darbinieku klātbūtni darbā un optimizēs darba stundu uzskaiti. Izstrādāta lietotāja saskarne ļauj uzņēmuma darbiniekiem atzīmēt savu prombūtni kalendārā, dzēst, rediģēt un apskatīt ieraksta datus. Brigadieriem, vadībai un augstākai vadībai ir tiesības apskatīt pārējo darbinieku ierakstus un pārvaldīt tos. Administratoriem ir iespēja pārvaldīt visu sistēmas lietotāju, nodaļu, prombūtnes veidu un autorizācijas datu ierakstus. Saskarnes izveidei tika izmantota HTML iezīmēšanas valoda, CSS stilu valoda un JavaScript skriptu valoda. Programmatūras dokumentācijā tika detalizēti aprakstītas programmatūras funkcionālās un nefunkcionālās prasības, izveidoti funkciju un saskarņu projektējumi, veikta testēšana un novērtēta projekta organizācija. Kvalifikācijas darba apjoms ir 68 lapaspuses (neieskaitot lapaspuses ar pielikumiem). Darbs satur 36 tabulas, 33 attēlus un 4 pielikumus.

The aim of the qualification project "Time attendance system web user interface" is to develop and document a web interface that will facilitate the collection of employee attendance data and optimise the accounting of working hours. Developed user interface allows company employees to mark their absences in the calendar, delete, edit and view the record data. Foreman, management and senior management have the right to view and manage other employees' absences records. Administrators have the ability to manage the records of all system users, departments, absence types and authorisations. HTML markup language, CSS stylesheet language and JavaScript scripting language were used to create the interface. The software documentation detailed the functional and non-functional requirements of the software, created designs for functions and interfaces, performed testing and assessed the project organisation. The qualification work is 68 pages long (excluding pages with annexes). The document contains 36 tables, 33 images and 4 annexes.
Time attendance system web user interface
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa vietne; saskarne; darba laika uzskaite; prombūtnes; kalendārs