iOS lietotne audio failu metadatu rediģēšanai - Grunte, Melānija (Latvijas Universitāte, 2018)
Šis dokuments ir kvalifikācijas darbs, kas satur izstrādātās iOS audio failu metadatu rediģēšanas lietotnes dokumentāciju, kas sevī ietver programmatūras prasību specifikāciju, programmatūras projektējuma aprakstu, testēšanas dokumentāciju un pirmkoda fragmentus. iOS audio failu metadatu rediģēšanas lietotnes mērķis ir ļaut lietotājam pievienot vai rediģēt metadatus audio failiem, lai varētu veikt failu kārtošanu, balsototies uz to metadatiem.

This document is a qualification work containing a documentation of an iOS application for editing audio file metadata. It includes a specification of software requirements, a software outline description, a testing documentation as well as excerpts of the primary code. The purpose of this iOS application is to enable users to add or edit audio file metadata and hence to sort and order audio files by their metadata.
iOS application for editing audio file metadata
Keywords: Datorzinātne; swift; Xcode; iOS; Realm