2-3 gadus vecu bērnu sīkās motorikas attīstības sekmēšana interešu centros pirmsskolas izglītības iestādē - Blūma, Egija (Latvijas Universitāte, 2019)
Darba nosaukums:“2-3 gadus vecu bērnu sīkās motorikas attīstības sekmēšana interešu cen-tros pirmsskolas izglītības iestādē” Darba apjoms: 31 lappuses, 4 pielikumi, 4 attēli, 3 tabulas Diplomdarbā ir veikts teorētiskais un praktiskais pētījums, kā attīstīt sīko pirkstu mus-kulatūru 2-3 gadus veciem bērniem pirmsskolas izglītības iestādē interešu centros. Darbā tika analizēta literatūra par sīko pirkstu muskulatūru, vecumposmu īpatnībām un interešu centru būtību. Praktiskajā daļā tika veikta bērnu pedagoģiskā novērošana. Darba no-beigumā ir izanalizēts darba saturs un veikti secinājumi.

Bachelor Thesis: Facilitating Fine Motor Skills of Two and Three Year Old Children in Inte-rest Clubs in Preschool Education Institution Extent: 31 pages, 4 attachments, 4 images, 3 tables The objective of this work is how to develop fine motor skills for 2-3 year old children in the preeschool in interest clubs, therefore theoretical and practical study of this topic are made. Literature review contains information about hand fingers small muscles, 2-3 year old children age group peculiarities and the main target of interest clubs in preschools. In the re-search part pedagogical observation has been made. Final part of this work consists of result analysis and conclusions.
Facilitating Fine Motor Skills of Two and Three Year Old Children in Interest Clubs in Preschool Education Institution
Keywords: Pedagoģija; bērni; pirmsskola; sīkā pirkstu muskulatūras attīstība; interešu centri