Politiskās un interešu grupu komunikācijas procesi Ķekavas pašvaldības teritorijā (2008 ─ 2009) - Dobulāne, Elīna (Latvijas Universitāte, 2009)
Komunikācijas zinātnes bakalaura studiju programmas studentes Elīnas Dobulānes bakalaura darba mērķis ir identificēt politiskās un interešu grupu komunikācijas procesus Ķekavas pašvaldības teritorijā 2008. un 2009. gadā. Darba teorētiskajā daļā apskatīts politiskās komunikācijas lauks, lokālā publiskā sfēra, lokālā komunikācija interneta vidē, daļējās publikas, kā arī otrā līmeņa dienas kārtības noteikšana. Darba metodes ir daļēji strukturētās intervijas un kontentanalīze. Empīriskajā daļā identificēts politiskās komunikācijas lauks Ķekavas pašvaldības teritorijā, skaidrojot politiskas komunikācijas aktoru savstarpējo iedarbību un izmantotos komunikācijas instrumentus. Tāpat analizētas arī publikācijas Rīgas apriņķa avīzē un Ķekavas pagasta biļetenā „Mūsu Ķekava”, izmantojot otrā līmeņa dienas kārtību. Atslēgas vārdi: politiskā komunikācija, lokālā publiskā sfēra, otrā līmeņa dienas kārtība.

Science Bachelor of Communication Studies student Elīnas Dobulāne the bachelor's goal is to identify political and interest groups in communicating Kekavas municipal territory in 2008 and 2009 year. The work showed the theoretical part of the political communication field, a local public sphere, the local Internet communication environment, the partial public, as well as the second-level agenda determination. Work methods are partly structured interviews and conten analisis. In the empirical part there is identified political communication field of Kekavas municipality, explaining the political communication actors interaction and use of communication tools. Similarly, analysis of publications in newspaper and Riga district Kekavas parish issue "Our Kekava" using the second-level agenda. Keywords: political communication, a local public sphere, the second-level agenda.
Communication Processes of Political and Interest Groups in Ķekava Municipality Territory (2008─2009)
Keywords: Komunikācijas zinātne