Vieglatlētika Latvijas Universitātē - Bebre, Indra; Rampāne, Ilga (My University, 2020)
Raksts satur informāciju par vieglatlētiku LU gadsimta griezumā, hronoloģsiki aptverot laika periodu no 1922.gada līdz 2019.gadam.
Keywords: Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Sports; Vieglatlētikas vēsture; LU sporta vēsture; LU vēsture