Maza uzņēmuma iekšējā projektu pārvaldības sistēma - Kūliņš, Romāns (Latvijas Universitāte, 2011)
Iekšējo projektu pārvaldības sistēma–ir aizvērta sistēma, kura ir izstrādāta cilvēkiem, kas katru dienu pilda uzdevumus, saistītus ar kādu projektu. Tā ļauj ātri izveidot vienotu uzdevumu pārvaldību, un tiešsaistes režīmā noteikt uzdevumus, kontrolēt to izpildi, un vienmēr būt lietas kursā par pēdējiem notikumiem un aktuāliem jaunumiem, neatkarīgi no tā, kur Jūs atrodaties. Sistēmas iekļaušana darbā ļauj ievērojami paaugstināt darba efektivitāti gan uzdevumu īpašniekiem, gan uzdevumu izpildītājiem. Sistēma nodrošina vienkāršu un ātru uzdevumu uzdošanu un apskatīšanu ar jebkuras ierīces palīdzību, ja vien tai ir pieeja Interneta tīklam.

Internal project management system – is a closed system, developed for people, who every day work with project related tasks. The system allows to create a unified task management system, give out tasks online, control their fulfillment, and always be in touch with the latest events and relevant news, independently of where you are. The implementantion of this system in the works process allows a great improvement in the effectiveness of work for both the task owners and task managers. The system ensures simple and fast task issuing and viewing on any device, which is connected to the Internet.
Small business internal project management system
Keywords: Datorzinātne