SalesPlay lietotnes servera izstrāde - Bērziņš, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2014)
Darbs „Sales Play” lietotnes servera izstrāde apraksta, kas jāveic aizmugures serverim, lai nodrošinātu klienta mobilajai lietojumprogrammai nepieciešamo datu glabāšanu, apstrādi un apmaiņu ar mobilajām ierīcēm. Darbā apskatītas problēmas, kuras jārisina, lai nodrošinātu efektīvu aizmugures servera darbību. Darba aprakstītās problēmas saistītas ar klienta datu importu, kad ir nepieciešams aizmugures servera datubāzē ievadīt lielu daudzumu datu. Darbā apskatītītas metodes kā pēc iespējas efektīvāk pārsūtīt aizmugures servera datus mobilās lietojumprogrammas lietotajam.

„Sales Plays” application backend server development - describes what is required of backend server to provide data, manage data for frontend application. And what problems backend server might encounter and how to solve those problems. Described problems involve client data import, in which it is required to add large amount of data to backend server database and how to transmit data efficiently to mobile application for user to see.
Development of SalesPlay application server
Keywords: Datorzinātne