Profesors Heinrihs Strods: personālais bibliogrāfiskais rādītājs - Dadzīte, Sarma (P. Stučkas Latvijas Valsts universitāte, 1985)
Personālajā bibliogrāfiskajā rādītājā sniegts ieskats profesora vēstures zinātņu doktora Heinriha Stroda dzīves un darba gaitās, ietverti profesora Heinriha Stroda publicētie darbi (1953.-1985.), profesora rediģētie un recenzētie darbi, kā arī raksti par profesoru Heinrihu Strodu.
Профессор Хейнрих Петрович Стродс: персональный библиографический указатель
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects; Vēstures zinātņu profesori Latvijas Universitātē; Latvijas Universitātes vēsture; Latvijas Universitātes profesori; Latvijas arheoloģija - bibliogrāfiskais rādītājs; Latvijas etnogrāfija - bibliogrāfiskais rādītājs; Vēstures zinātne - bibliogrāfiskais rādītājs; Latvijas vēsture - bibliogrāfiskais rādītājs; Professors of the Latvian University; History of the University of Latvia; Geschichte Lettlands - Bibliographie; История Латвии - библиографический указатель; Bibliogrāfiskie rādītāji