LU 75. konference: Bibliotēkzinātnes un informācijas zinātnes sekcija - Gavare, Daina (Latvijas Universitātes Bibliotēka, 2017)
Šogad Bibliotēkzinātnes un informācijas zinātnes sekcijas sēde notika 2017. gada 23. martā Latvijas Universitātes (LU) Humanitāro un sociālo zinātņu centra konferenču zālē Kalpaka bulvārī 4 un to organizēja LU Sociālo zinātņu fakultātes Informācijas un bibliotēku studiju nodaļa sadarbībā ar LU Bibliotēku. Sekcijas sēdes programmā tika iekļauti vairāki starpdisciplināri referāti, tādējādi ievērojami paplašinot ikgadējos konferences tematus.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Library and information science; Latvijas Universitāte; Bibliotēkzinātnes un informācijas zinātnes sekcijas sēde