Skolēna radošuma sekmēšana un vērtēšana - Briška, Ilze; Kalēja-Gasparoviča, Daiga (My University, 2020)
Grāmata paredzēta studentiem, topošajiem skolotājiem. Piedāvātais materiāls potenciāli būs noderīgs ikvienā metodikas kursā pamatizglītības skolotāju programmās, lai mērķtiecīgi organizētu skolēnu radošuma un līdz ar to caurviju prasmju – jaunrades un uzņēmējspējas, kritiskās domāšanas un problēmu risināšanas, kā arī pašvadītas mācīšanās – attīstību dažādās izglītības jomās. E-grāmata tapusi ar Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes projekta “Inovatīvo e-mācību grāmatu un videofilmu izstrāde jaunajām izglītības, pedagoģijas un sporta virziena studiju programmām” atbalstu.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Vizuālās mākslas metodika pirmsskolā; Vizuālās mākslas metodika sākumizglītībā; Vizuālā māksla; Radošums izglītībā; Mācību grāmata