Pētera Handke “Publikumsbeschimpfung” postmodernas un “postmoderniskas” spēļu formas - Bogdanova, Viktorija (Latvijas Universitāte, 2018)
Darbā „Pētera Handke “Publikumsbeschimpfung” postmodernas un “postmoderniskas” spēļu formas” aktualizēta mūsdienu pasaulē aizvien aktuālākā teātra tēma. Uzsvars likts uz postmodernisma pamataspektiem, ka arī Pētera Handke īpašo skatu uz teātri. Viens no darba svarīgākajiem aspektiem - noteikt kā “Publikumsbeschimpfung” ietekmēja teātra pasauli.

The present paper with the title “Peter Handke Offending the Audience: postmodern and post-dramatic varieties” focuses on a topic that is actual at all times: theatre. Emphasis is given on basic aspects of postmodernism, as well as on special views of the theatre of Peter Handke. One of the most important aspects is to establish how” Offending the Audience” influenced the world of the theatre.
Peter Handkes Offending the Audience: postmodern and post-dramatic varieties
Keywords: Valodniecība; Postmodernisms; spēļu formas; teātris; Postmodernism; varieties