Mīļo, Krastkaln - Šmits, Pēteris (My University, 1927)
Īss pārskats par Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisijas Valodniecības nodaļā nolasītajiem ziņojumiem
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisijas Valodniecības nodaļa; Šmits Pēteris; valodniecība; Krastkalns Andrejs; Bīlenšteins Augusts; Kaudzīte Matīss; Plāķis Juris; Basanovičs Jons; Dr. [Augusts] Zandbergs; Bandrevičs Ansis; Abuls Pēteris; Lautenbahs Jēkabs; Balodis Francis