Uzņēmuma SIA “LAUVAS TŪRS TRANSPORTS” darbības finanšu analīze laika posmā no 2019. līdz 2023. gadam - Kotāne, Juta (Latvijas Universitāte, 2025)
Bakalaura darbs “Uzņēmuma SIA “LAUVAS TŪRS TRANSPORTS” darbības finanšu analīze laika posmā no 2019. līdz 2023. gadam” sastāv no ievada, trīs galvenajām nodaļām, apakšnodaļām, secinājumiem, priekšlikumiem un pielikumiem. Darba mērķis ir veikt uzņēmuma darbības finanšu analīzi par periodu no 2019. līdz 2023. gadam, lai novērtētu saimnieciskās darbības efektivitāti, identificētu problēmas un piedāvātu risinājumus darbības veicināšanai. Pirmajā nodaļā ir apskatīti finanšu analīzes teorētiskie aspekti. Otrajā nodaļā autore iepazīstina ar uzņēmumu SIA “LAUVAS TŪRS TRANSPORTS” – tā vēsturi, saimniecisko darbību, samilzušajām problēmām, cenu politiku un konkurenci, kā arī veic horizontālo un vertikālo finanšu analīzi. Trešajā nodaļā autore analizē uzņēmuma “LAUVAS TŪRS TRANSPORTS” finanšu pārskatus par periodu no 2019. līdz 2023. gadam. Darba apjoms ir 71 lpp. (bez pielikumiem), kopējais tabulu skaits ir 25, kopējais attēlu skaits ir 6 un kopējais pielikumu skaits ir 3.

The bachelor's thesis "Financial Analysis of the Operation of the Company SIA "LAUVAS TŪRS TRANSPORTS" for the Period from 2019 to 2023" consists of an introduction, three main chapters, subsections, conclusions, proposals and appendices. The aim of the work is to perform a financial analysis of the company's operation for the period from 2019 to 2023 in order to assess the efficiency of economic activity, identify problems and offer solutions to promote activity. The first chapter deals with the theoretical aspects of financial analysis. In the second chapter, the author introduces the company SIA "LAUVAS TŪRS TRANSPORTS" - its history, economic activity, problems encountered, price policy and competition, as well as performs a horizontal and vertical financial analysis. In the third chapter, the author analyzes the financial reports of the company "LAUVAS TÜRS TRANSPORTS" for the period from 2019 to 2023. The volume of the work is 71 pages. (without appendices), the total number of tables is 25, the total number of figures is 6, and the total number of appendices is 3.
Financial Analysis of the Operations of the Company SIA “Lauvas Tūrs Transports” for the Period from 2019 to 2023
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; finanšu analīze; uzņēmuma darbība; neregulārie pasažieru pārvadājumi; autobuss; koeficienti