Bibliotēku sistēmas Aleph 500 iespējas un risinājumi - Ziediņš, Jānis (My University, 2005)
Semināra "Augstskolu bibliotēku lietotāju apkalpošanas aktualitātes" prezentācija
Prezentācijā sniegta informācija par integrēto bibliotēkas sistēmu ALEPH500, valsts nozīmes bibliotēku kopkatalogu, vienoto lasītāju karti, sistēmas iespējām lietotāju automatizētās apkalpošanas organizēšanā.
Keywords: Bibliotēkas informācijas sistēma; ALEPH500; Lietotāju apkalpošana