Uzņēmuma SIA "Delicato" ekonomiskā analīze - Veldre, Laura (Latvijas Universitāte, 2015)
Lai uzņēmums spētu veiksmīgi un efektīvi darboties ir nepieciešams plānot uzņēmuma saimniecisko darbību un rūpīgi sekot ekonomiskajiem faktoriem, kas būtiski ietekmē uzņēmuma produktivitāti un progresīvu attīstību. Plānošana balstās uz regulāru datu analīzi par uzņēmuma līdzšinējo darbību un plāna veidošanu uzņēmuma attīstībai nākotnē, lai spētu maksimalizēt uzņēmuma ienākumus un minimalizēt uzņēmums izdevumus, tādejādi vēl vairāk palielinot uzņēmuma peļņu. Bakalaura darba mērķis ir izvērtēt uzņēmuma SIA „Delicato” darbību, pamatojoties uz SIA „Delicato” grāmatvedības un saimnieciskās darbības datiem, analizējot uzņēmuma pašreizējo darbību, kā arī izstrādāt saimnieciskās darbības plānu uzņēmuma turpmākai darbībai, izsakot priekšlikumus, kas veicinās uzņēmuma ekonomisku izaugsmi nākotnē.

For the company to be able to operate successfully and effectively, it is necessary to plan the company's business operations and to monitor carefully economic elements, the substantially affecting the productivity of the company and the progressive development. Planning is based on regular data analysis of the company's existing activities and plan for the creation of the company's future development to be able to maximize the company's profits and minimize business expenses, thus further increasing the company's profits. Bachelor thesis is to assess the company "Delicato" performance based on SIA "Delicato" accounting and operational data, analysis of the company's current activities as well as to develop the business plans of the company for further action in any proposal that will contribute to the company's economic growth in the future.
Company's "Delicato" an Economical Analysis
Keywords: Ekonomika