Tīmekļa lietojumprogrammas „UnitedPress” izstrāde - Kalniņš, Kaspars (Latvijas Universitāte, 2012)
Tīmekļa lietojumprogrammu izstrāde ļauj veidot sistēmas, pie kurām var piekļūt izmantojot tīmekļa pārlūkprogrammas, kuras ir sastopamas gandrīz visās platformās, tai skaitā mobilajās ierīcēs. Tas ļauj piekļūt šīm sistēmām praktiski no jebkuras pasaules vietas. Šajā darbā autora mērķis ir atrast uz atklātā koda balstītas tīmekļa lietojumprogrammas izstrādes tehnoloģijas, uz kuru pamata izstrādāt poligrāfijas uzņēmuma informācijas sistēmu “UnitedPress”, kuras mērķis ir atvieglot uzņēmuma darījumprocesu izpildi un kontroli.

Development of web applications lets us create systems that can be accessed using web browsers found in almost all platforms, including mobile devices. That lets these systems be accessed from practically any place in the world. The aim of the author of this thesis is to find development technologies of an open source based web application on bases of which to develop an information system “UnitedPress” for a polygraphy company. The aim of it is to ease the business process execution and control of the company.
Web application „UnitedPress” development
Keywords: Datorzinātne