Tautas saimniecība: Latvijas PSR reģionālā politika un tās ekonomiskā nodrošinājuma plānošana - Latvijas Universitāte. Tautas saimniecības ekonomiskās un sociālās plānošanas katedra; Dubra, Elena (Latvijas Universitāte, 1990)
Zinātniskie raksti aplūko aktuālas teorētiskas un praktiskas republikas sociālās infrastruktūras attīstības problēmas, tās plānošanas un organizēšanas apstākļos, kad palielinās republikas un tās rajonu ekonomiskā patstāvība un notiek pāreja uz saimniecisko aprēķinu.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Reģionālā politika; Sociālā infrastruktūra; Dzīves kvalitāte; Sociālā sfēra; Saimnieciskais aprēķins; Tautsaimniecība; Tūrisma attīstība; Reģionālā plānošana; Regional economics; Regional policy