SIA “Magnolica” mārketinga aktivitātes un to pilnveidošanas iespējas. - Anacka, Jekaterina (Latvijas Universitāte, 2024)
Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties uz teorijas atziņām par mārketinga aktivitātēm un to izstrādi, kā arī uz patērētāju aptaujas rezultātiem, novērtēt uzņēmuma SIA “Magnolica” mārketinga aktivitātes, lai izstrādātu secinājumus un sniegtu priekšlikumus par mārketinga aktivitāšu pilnveidošanu. Iegūtie pētījuma rezultāti parāda, ka SIA “Magnolica” mārketinga aktivitātes ir nepieciešams pilnveidot, īpašu uzmanību pievēršot komunikācijai ar patērētājiem un mārketinga aktivitāšu elementu efektivitātei. Patērētāju aptaujas rezultāti norāda uz nepieciešamību pilnveidot uzņēmuma veiktās mārketinga aktivitātes un aktivizēt reklāmas pasākumus, savukārt iekšējā analīze izceļ būtiskos trūkumus esošajā mārketinga stratēģijā. Izmantotās pētījuma metodes – literatūras referatīva analīze, kvalitatīva pētīšanas metode - intervijas metode, kvantitatīva pētīšanas metode - patērētāju aptauja. Darba apjoms ir 64 lappuses, 15 attēli, 8 tabulas un 9 pielikumi.

The aim of the bachelor's thesis is to evaluate the marketing activities of the company SIA "Magnolica" based on theoretical insights on marketing activities and their development, as well as on the results of a consumer survey, to draw conclusions and provide recommendations for improving marketing activities. The research results show that the marketing activities of SIA "Magnolica" need improvement, with special attention to communication with consumers and the effectiveness of marketing activity elements. The consumer survey results indicate a need to enhance the company's marketing activities and intensify promotional efforts, while the internal analysis highlights significant shortcomings in the current marketing strategy. Research methods used - literature review, qualitative research method - interview method, quantitative research method - consumer survey The work consists of 64 pages, 15 figures, 8 tables and 9 annexes.
Marketing Activities of LLC “Magnolica” and opportunities for their improvement.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; mārketinga aktivitātes; mārketinga modelis SIVA; mārketinga komplekss; mārketinga aktivitāšu plāns