SLL serfitikātu ģenerēšanas automatizācija - Gavrilovs, Dmitrijs (Latvijas Universitāte, 2007)
Dotais programmatūras produkts ir atsevišks modulis, kurš strādā komercsistemā, kura atbild par SLL sertifikātu izplatīšanu. Modulis sastāv no divām daļam : lietotāja un administrācijas. Lietotāja daļa iekļauj reģistrācijas formu pieteikumiem uz SLL sertifikātiem. Administrātīvā daļa atļauj administratoram vadīt šos iesniegumus(apskati, izdzēšanu jeb statusu piešķiršanu.)Arī administratīvā daļa var ģenerēt sertifikātus pēc informācijas, kas bija iesnigumā, un var sūtīt failus ar ģenerēto sertifikātu uz norādīto e-mail adresi, kura bija norādīta iesniegumā.

This software is the separate module of commercial system, which is responsible for SSL certificate assignment. Module consists of two parts: user’s part and administrator’s part. User’s part includes forms for registering the requests for SSL certificate from Stream-Link company. Administrator’s part allows administrator to control these requests (to view, to delete, to assign special status). Also, administrator’s console possesses the ability to generate the certificate, using the information from user’s request, and then send the file with signed certificate to reported email.
Automation of SSL certificates generation
Keywords: Datorzinātne