Zīmola “Abavas vīni” digitālā mārketinga komunikācijas analīze - Jēkabsone, Samanta (Latvijas Universitāte, 2023)
Bakalaura darba “Zīmola „Abavas vīni” digitālā mārketinga komunikācijas analīze” mērķis ir izpētīt kādas digitālā mārketinga aktivitātes izmanto zīmols “Abavas vīni”, lai sasniegtu vēlamās mērķauditorijas uzmanību. Darba teorētisko pamats sastāv no 3 nodaļām. Pirmajā nodaļā tiek aprakstīts zīmols un zīmolvedība. Teorētiskās daļas otrā nodaļa apraksta digitālā mārketinga komunikāciju, sociālos medijus, sociālo mediju mārketingu un teorētiskās daļas trešā nodaļa ir par patērētāju uzvedību. Darba metodoloģiskajā daļā tiek aprakstītas četras pētījuma metodes: kvantitatīvā un kvalitatīvā kontentanalīze, aptaujas metode un daļēji strukturētā intervija. Darba empīriskajā daļā ir apkopoti dati, aprakstīti iegūtie rezultāti un izvirzīti secinājumi. Atslēgvārdi: Zīmols, digitālais mārketings, sociālie mediji, patērētāju uzvedība

The aim of the bachelor's thesis Digital marketing communication analysis of the brand “Abavas vīni” is to investigate what digital marketing activities are used by the brand "Abavas vīni" to reach the attention of the desired target audience. The theoretical basis of the work consists of 3 chapters. The first chapter describes the brand and branding. The second chapter of the theoretical part describes digital marketing communication, social media, social media marketing and consumer behavior. The methodological part of the work describes four research methods: quantitative and qualitative content analysis, survey method and semi-structured interview. In the empirical part of the paper, the data is collected, the obtained results are described inconclusions are drawn. Keywords: brand, digital marketing, social media, consumer behavior
Digital marketing communication analysis of the brand “Abavas vīni”
Keywords: Komunikācijas zinātne; Zīmols; Digitālais mārketings; Sociālie mediji; Patērētāju uzvedība