Valsts sociālās apdrošināšanas maksājumu analīze un to ietekme uz sociālajām garantijām Latvijā - Erta, Daiga (Latvijas Universitāte, 2008)
Diplomdarba tēma ir “Sociālās apdrošināšanas maksājumu analīze un to ietekme uz sociālajām garantijām”.Diplomdarba mērķis ir izpētīt valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu pamatprincipus, atklāt valsts sociālās apdrošināšanas nozīmi valsts ekonomiskajā politikā un parādīt tās ietekmi uz sociālajām garantijām Latvijā.

The topic of the diploma paper is “Analysis of state social insurance contributions and their impact on social guarantees in Latvia”.The objective of the diploma paper is to study the basic principles of the state mandatory social insurance contributions, to reveal the importance of the state social insurance in the country’s economic policy and demonstrate its influence on social guarantees in Latvia.
Analysis of social insurance contributions and their impact on social guarantees in Latvia
Keywords: Ekonomika