Buhwes mahciba: I. sehjums [Būves mācība] - Graudiņš, Kārlis (Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisijas Derīgu grāmatu apgādāšanas nodaļa, 1895)
Saturs: 1. nodaļa. Pamatošana un mūrēšana ; 2. nodaļa. Kleķa būves.
Būves mācība: 1. sējums
Fraktūras burti, vecajā ortogrāfijā.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Civil engineering and architecture::Building engineering; Mūra konstrukcijas; Celtniecība, māla kleķa; Masonry; Building, Adobe; Adobe construction