Augsnes pētīšana skolēnu intereses par pētniecību veicināšanai ķīmijas un ģeogrāfijas mācību procesā - Zēbolde, Agnese (Latvijas Universitāte, 2013)
Darbā tika veikta autores izstrādāto pētniecisko laboratorijas darbu (PLD) par augsnes pētīšanu aprobācijas un izpētīts, kā tie veicina skolēnu interesi par pētniecību ķīmijas un ģeogrāfijas mācību procesā. Analizēta PLD par augsni vieta un pētnieciska mācību procesa realizācijas iespējas abu mācību priekšmetu saturā.

There has been done an investigative laboratory work (ILW) about soil research approbation and research about promoting students interest about investigation with these ILW in chemistry and geography learning process. There has been done analysis of ILW about soil research place and opportunities for investigative learning process in both subject contents.
Using soil research to promote students interest in chemistry and geography learning process
Keywords: Pedagoģija