Sporta un aktīvās atpūtas centra informatīvā sistēma - Bundure, Baiba (Latvijas Universitāte, 2016)
“Sporta un aktīvās atpūtas centra informatīvā sistēma” ir tīmekļa vietne, kas nodrošina inventāra un pakalpojumu iznomāšanu klientam. Sistēmas lietotājiem (darbiniekiem) ir iespējams reģistrēt jaunus klientus un darbiniekus, pievienot pakalpojumus, klasifikatorus, inventāra informāciju, nomas informāciju, kā arī labot ievadītos datus. Ir iespējams arī veikt pasūtījumus noliktavai un iznomāt pakalpojumus klientiem. Apskatīt inventāra, klientu, inventāra nomas, pakalpojumu, rēķinu, pasūtījumu, darbinieku, klasifikatoru sarakstus, iespējams arī apskatīt, katru detalizētāk. Darba mērķis ir SAACIS izveide un dokumentācijas izveidošana. Projekts realizēts pēc iteratīvā modeļa principa. Programmēšanas izstrādes procesā izmantots Oracle APEX uz tīmekļa bāzēts IDE rīks, Oracle datu bāze un Shell programmēšanas valoda.

“Information system for sport and active recreation center” is a website, that provides equipment leasing and services to the customers. System users (employees) can register new customers and employees, add services, classifiers, inventory information, lease information and to correct the data entered. It is also possible to carry out orders to the wherehouse and lease services to clients. View inventory, customer, equipment rental, service, billing, orders, employees, and in classifier lists , you can also look at every detail. The aim is the creation of SAACIS and documentation. The project was implemented by an iterative model basis. In programming process was used the Oracle APEX web- based IDE tool, Oracle Database and Shell programming language.
Information system for sport and active recreation center
Keywords: Datorzinātne; SAACIS; APEX; Oracle; datu bāze; sistēma