Likkumi Widsemmes Semneekeem dohti [Likumi Vidzemes zemniekiem doti] - (:unkn) unknown (Johann Friedrich Steffenhagen und Sohn, 1820)
Saturs: Pirmā daļa. Brīvlaišana. Otrā daļa. Brīvbūšana. Trešā daļa. Tiesāšanās un tiesāšanās likumi. Fraktūras burti, vairāki virsraksti Švābahas rakstā, vecajā ortogrāfijā. Bibliogrāfiski aprakstīts: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 / Nr. 1041
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Public law::Administrative law; Zemes tiesības. Krievija. Vidzemes guberņa; Likumdošanas institūcijas. Krievija. Vidzemes guberņa; Krievija. Vidzemes guberņa; Zemes tiesības; Dzimtcilvēku atbrīvošana. Latvija; Vidzemes guberņa (Krievija). Politika un pārvalde; Zemnieki. Tiesiskais statuss, tiesības utt. Krievija. Vidzemes guberņa; Tiesa