Vadošās acs stabilitāte un binokulārā konkurence - Maslobojeva, Anna (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darbs ir uzrakstīts latviešu valodā , tā apjoms 27 lapas. Darbs satur 27 attēlus, 3 tabulas un 28 atsauces uz literatūras avotiem. Pētījuma mērķis ir noskaidrot motorās vadošās acs un sensorās vadošās acs ietekmi uz dominances ilgumu binokulārās konkurences laikā. Noskaidrot, kā binokulārās konkurences attēlu maiņu ietekmē vadošā acs un tās stabilitāte. Novertēt vadošās acs un vadošās sensorās acs sakritību un to ietekmi uz dominances ilgumu binokulārās konkurences laikā, kā attēlu maiņu ietekmi binokulārās konkurences laikā.

Bachelor thesis is written in Latvian, consist 27 pages. Thesis contains 27 figures, 3 tables and 28 references to literature sources. Resaerch aim is to find dominant eye and sensory dominant eye influence during binocular rivalry of dominance duration.To find how an exchange of images during binocular rivalry influence dominant eye and its stability.To find how coincedence of dominant eye and sensory dominant eye influence dominanance duration during binocular rivalry, how an exchange of images influence dominance duration during binocular rivalry.
Ocular dominance stability and binocular rivalry
Keywords: Fizika; Binokulārā konkurence; Sensorā vadošā acs; Vadošā acs; Vadošās acs stabilitāte