Klīniskās laboratorijas darbinieka darba vieta - Glagoļevs, Alberts (Latvijas Universitāte, 2014)
Kvalifikācijas darbs Klīniskās laboratorijas darbinieka darba vieta apraksta laboratorijas informācijas sistēmas programmu, kura tiek izmantota, lai ievadīt datus par laboratorijā ienākošiem pacienta materiāliem. Programma nodrošina iespēju rediģēt datubāzē glabātus datus par pacientu raksturojumiem, izmeklējuma mērķiem un citus datus.

This work – Clinical laboratory operator’s work place describes program of laboratory information system that is used to enter data about incoming patient specimens. The program makes it possible to edit data stored in database about patient characteristics, test purposes and other.
Clinical laboratory operator’s work place
Keywords: Datorzinātne