SIA "Forticom" finansiālo rādītāju analīze un novērtējums - Dekšeniece, Arita (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba tēma ir SIA Forticom finansiālo rādītāju analīze un novērtējums Diplomdarba mērķis ir izvērtēt finanšu analīzes teorētiskos aspektus, kā arī veikt uzņēmuma SIA Forticom finanšu analīzi un tās novērtējumu, lai izstrādātu ieteikumus uzņēmuma finansiālā stāvokļa uzlabošanai. Pirmajā nodaļā ir aprakstīta finanšu analīzes teorija, lai sniegtu vispārēju priekšstatu par analīzi un tās metodēm, Otrajā nodaļā tiek veikta SIA Forticom finanšu analīze un tās novērtējums. Darba sagatavošanā ir izmantoti 20 literatūras avoti; Latvijas un ārzemju ekonomistu darbi, SIA Draugiem gada pārskata dati, SIA Forticom gada pārskati. Darba saturs izklāstītsdivās nodaļās(58.lpp.),kurās izvietotas 9 tabulas, 14 attēli, 21 formulas un 5 pielikumi. Nobeigumā ir izstrādāti secinājumi un priekšlikumi. Atslēgvārdi: Finanšu analīze, Rentabilitāte, Likviditāte, Maksātspēja, Aprite

Graduation theme is SIA Forticom financial indicator analysis and evaluation. The aim of the graduation work is to evaluate the theoretical aspects of the financial analysis, as well as make the analysis for SIA Forticom, to make recommendations for the company’s financial statement. In the first chapter is the description of the financial analysis and estimation, to provote the general idea to methods of the analysis. The work is based on 20 literature sources, Latvian and foreign economists, SIA. Draugiem, and SIA Forticom of annual reports. Work is set out in two sections(58.sheets), which accommodate 9 tables, 14 drawings, 21 formulas and 5 appendices. Finally, conclusions are drawn and recommendations. Keywords: financial analysis, liquidity, insolvency, profitability, bankruptcy prediction.
SIA Forticom financial indicator analysis and evaluation
Keywords: Ekonomika