Klientu apkalpošanas kvalitātes analīze uzņēmumā VSIA “Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca”. - Krūmiņa, Jeļena (Latvijas Universitāte, 2022)
Maģistra darba “Klientu apkalpošanas kvalitātes analīze uzņēmumā VSIA “Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca”” mērķis ir, pamatojoties uz teorētiskajām atziņām par klientu apkalpošanu un tās kvalitāti veselības aprūpes nozarē, kā arī uz pētāmā uzņēmuma darbinieku interviju un klientu aptaujas rezultātiem, izpētīt klientu apkalpošanas kvalitāti pētāmā uzņēmumā, atklāt nepilnības un sniegt priekšlikumus tās pilnveidošanai. Maģistra darbs sastāv no trim nodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem. Darbā ir apkopotas teorētiskās atziņas par klientu apkalpošanas kvalitātes galvenajiem aspektiem, tiek analizēta uzņēmuma darbība, klientu apkalpošanas procesa organizācija un kvalitāte, kā arī veikta klientu aptaujas un darbinieku interviju rezultātu analīze. Darba apjoms ir 99 lpp., 33 attēli, 1 tabula, 75 literatūras avoti un 14 pielikumi.

The objective of Master Thesis “Analysis of Customer Service Quality in Company “Pauls Stradiņš Clinical University Hospital”” based on the theoretical findings on customer service and its quality in the healthcare sector, as well as the results of interviews and customer surveys of the research company, to study the quality of customer service in the research company, to reveal shortcomings and provide proposals for its improvement. The Master's Thesis consists of three chapters, conclusions and proposals. The work summarizes the theoretical findings on the main aspects of customer service quality, analyzes the company's operations, organization, and quality of customer service process, as well as analyzes the results of customer surveys and employee interviews. Thesis consists of 99 pages, 33 figures, 1 table, 75 references and 14 appendices.
Analysis of Customer Service Quality in Company “Pauls Stradiņš Clinical University Hospital”.
Keywords: Vadībzinātne; Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca; pacients; klientu apkalpošanas kvalitāte; veselības aprūpes pakalpojumi