Jūrmalas mūzikas pasākumu ietekme uz vietējo tūrismu(2010-2015) - Jofe, Alina (Latvijas Universitāte, 2015)
Bakalaura darba tēma ir “Jūrmalas mūzikas pasākumu ietekme uz vietējo tūrismu (2010- 2015)”. Darba mērķis ir noskaidrot, kā mūzikas pasākumi ietekmē vietējā tūrisma attīstību Jūrmalā. Darbs sastāv no teorētiskās, metodoloģiskās un empīriskās daļas. Teorētiskajā daļā aprakstīta teorija par komunikācijas un pilsētas mārketings, pilsētas zīmols un pasākumu vēsture un tūrisms. Pētījumā izmantotas 3 pētnieciskās metodes - aptaujas anketa, strukturētā un daļēji strukturētā intervija.

Bachelor's theme is “The influence of music events in Jurmala on local tourism (2010-2015)”. The objective of the work is to find out how music affects local events tourism development in Jurmala. The work consists of theoretical, methodological and empirical parts. The theoretical part describes the theory of communication and marketing of the city, the city's brand and event history and tourism. The study used three research methods-questionnaires, structured and semi structured interview.
The influence of music events in Jūrmala on local tourism(2010-2015)
Keywords: Komunikācijas zinātne; pilsētas mārketings; zīmols; Jūrmala; mūzikas pasākumi; tūrisms