Pedagoģija: Izglītības zinātnes un pedagoģija mūsdienu pasaulē - Latvijas Universitāte. Pedagoģijas un psiholoģijas fakultāte (Latvijas Universitāte, 2004)
Rakstu krājums sastāv no 4 daļām: 1. Vispārējās pedagoģijas uzdevumi jaunajos sabiedriskajos apstākļos. 2. Mācību priekšmetu metodikas aktuālas problēmas. 3. Literatūrzinātne un valodniecība. 4.Translatoloģija.
Pedagogy: Educational sciences and pedagogy in the changing world
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Pedagoģija; Mācību priekšmetu metodika; Informātikas mācību metodika; Mākslas priekšmetu mācību metodika; Sporta mācību metodika; Svešvalodu mācību metodika; Literatūrzinātne; Valodniecība; Tulkošana; Pedagogy; Teaching methodology; Translating; Philology