Tērpu noliktavas uzskaites sistēma - Brants, Roberts (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darbs “Tērpu noliktavas uzskaites sistēma” apraksta apģērbu noliktavas organizācijas aizmugursistēmas REST API servisa izstrādes procesu. Serviss paredzēts tādām organizācijām, kā teātri, operas, amatiermākslas kolektīvi u.c., kas nodarbojas tērpu, apģērbu uzglabāšanu, izsniegšanu un saņemšanu. Serviss sniedz iespēju organizācijām veikt efektīvu apģērbu uzskaiti, organizāciju un inventarizāciju. Pakalpojuma izstrādē izmantota programmēšanas valoda PHP 7.4 un ietvars Lumen 8. Dati tiek glabāti MySQL datu bāzē.

The Qualification paper “Costume warehouse accounting system” describes clothing warehouses organization back-end REST API service development process. Service is intended for organizations like theaters, operas, amateur art collectives et al., which stores, allocates and receives costumes and clothes. Service offers to organizations an effective way of accounting, organizing, and performing an inventory. Service was developed in PHP 7.4 programming language using Lumen 8 framework. Data is stored in MySQL database.
Costume warehouse accounting system
Keywords: Datorzinātne; REST; API; HTTP; PHP; Lumen