[Psaltērijs] [manuskripts] : [teksta fragments : pergaments] - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Fragments no Vecās Derības, psalmi: Ps. 85:14-17; Ps. 86:1-7; Ps. 87:2-5. Pergaments (lapa ar nogrieztām malām), polihroms teksts (gallu tinte, tempera) uz abām lapas pusēm. Teksts vietām padzisis - pigmenta nobirums. Teksta nogriezumi minimāli (cietuši atsevišķi burti). Lombardi sarkanā un zilā krāsā (gan vienas, gan divu rindu augstumā). Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2006. gadā.
Keywords: Bībele; Vecā Derība; Psalmu grāmatas