Informācijas paslēpšana digitālajos attēlos - Žmakins, Andrejs (Latvijas Universitāte, 2010)
Šī darba mērķis bija izstrādāt un dokumentēt moduli, kas ir paredzēts informācijas slēpšanai digitālajos attēlos. Bija novērtēti daži informācijas slēpšanas algoritmi un realizēti divi no tiem. Modulis ir izstrādāts programmēšanas valodā Java. Izstrāde noritēja prakses ietvaros; prakse izgāja Latvijas Universitātes Matemātikas un Informātikas institūtā.

The goal of this qualification work is a development of a module capable to conceal information within digital images. These were some concealment algorithms evaluated. Two of them are implemented in this work. The module is developed in Java programming language. The development was performed in the Institute of Mathematics and Informatics of University of Latvia during the period of practice.
Concealment of Information within Digital Images
Keywords: Datorzinātne