Multimediālās Power Point prezentācijas izmantošana vācu valodas kā svešvalodas mācīšanā un apguvē - Deņisova, Inese (Latvijas Universitāte, 2012)
Diplomdarbā "Multimediālās PowerPoint prezentācijas izmantošana vācu valodas kā svešvalodas mācīšanā un apguvē” I.Deņisova apskata jaunāko tehnoloģiju izmantošanu kā modernu mācību formu. Darba mērķis: noskaidrot, kādas iespējas sniedz multimediālās PowerPoint prezentācijas izmantošana vācu valodas kā svešvalodas mācīšanā. Praktiskā daļa ietver multimedālās PowerPoint prezentācijas izmantošanas piemērus, aptaujas un intervijas rezultātu analīzi. Secinājums: multimediālās PowerPoint prezentācijas izmantošana paaugstina skolēnu motivāciju, dažādo mācību procesu, palīdz valodas apguvē. Diplomdarba sastāvs: 4 nodaļas, 6 pielikumi ar prezentāciju paraugiem, anketas, CD. Darbā izmantotas 45 teorētiskās literatūras vienības. Atslēgvārdi: PowerPoint prezentācija, mācīšana un mācīšanās, vācu valodas kā svešvalodas stunda, multimedialitāte.

In the graduation paper „Theuse of multimedial PowerPoint presentation for teaching and acquiring German as foreign language” I.Deņisova considers the use of new Technologies as modern form of teaching. The Aim od the work: to clarify what possibilitiesthe use of multimedial PowerPoint presentation gives for teaching German as foreign language. The practical part includes examples of the use of multimedial PowerPoint presentation, questionnaires and analysis of the results of the interview. Conclusion; the useof multimedial PowerPoint presentation rises students` motivation, varies the teaching process, helps acquire language. The content of the book: 4 chapters, 6 supplements with created examples of presentations, questionnaires and CD. 45 units of theoretical literature. Key words: PowerPoint presentation, teaching And learning, German as foreign language lesson, multimedialitate.
Use of Multimedial Power Point Presentation in Teaching and Acquisition of German as the Foreign Language
Keywords: Pedagoģija