Interneta klientu uzskaites datu apstrādes sistēma - Osovitnijs, Aleksejs (Latvijas Universitāte, 2007)
„Interneta klientu uzskaites sistēma” ietver sevī iespējas veikt interneta pakalpojumu sniedzēja klientu, rēķinu, ka arī tikla specifisku datu uzskaiti. Programma ir uzrakstīta ar PHP, HTML, JavaScript programmēšanas valodas palīdzību. Informācijas glābšanai bija izmantota MySQL datu bāze. Sistēma nodrošina efektīvu, vienkāršu, un drošu pieeju datu bāzei, ka arī to apstrādi, izmantojot interneta pieslēgumu un interneta pārlūkprogrammu.

“Internet clients list handling system” includes opportunities to keep customers, accounts, as well as specific data network. The system was written in programming languages such as PHP, HTML and JavaScript. For storage of customer information has been used MySQL database. The system provides an effective, easy and secure access to the database, as well as processing by connecting to the Internet and Internet browser.
Internet clients list handling system
Keywords: Datorzinātne