Datorspēles “RPG” datu uzskaites automatizēta sistēmaa - Strakis, Rolands (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt datorspēles “RPG” datu uzskaites automatizētu sistēmu, kas piedāvā jau eksistējošai “RPG” žanra spēlei mājaslapu, kur spēlētāji varēs apskatīties spēles jaunumus un notikumus, komunicēt savā starpā un apskatīties spēles bildes. Bet galvenais, spēlētājiem tiks piedāvāta iespēja iepirkties internetveikalā preces, kuras būs pieejamas pašā spēlē, lai uzlabot savus personāžus, un lietotāji varēs savā starpā mainīties ar priekšmetiem, kuri viņiem ir īpašumā. Programmatūra tika izstrādāta ar ASP.NET MVC ietvara palīdzību C# valodā, kā arī dizainam tika izmantots Bootstrap ietvars. Atslēgvārdi: C#, ASP.NET MVC, internetveikals, mājaslapa

The aim of qualification job was to develop computer games “RPG” records automated system, which will expand existing “RPG” genre game functionality by providing a site on which players will be able to read game news and events, communicate with each other in forum and see game media in gallery. But the main focus of this product would be internet shop where users can buy items for their game characters, and users will be allowed to trade items, which they have in their inventory, between themselves. Keywords: C#, ASP.NET MVC, web store, site
Computer games "RPG" records automated system
Keywords: Datorzinātne; C#; ASP.NET MVC; Internetveikals; Mājaslapa