Higiena - Strautzelis, Pāvils (RLB Derīgu Grāmatu Nodaļa, 1905)
Fraktūras burti, vecajā ortogrāfijā.
Keywords: Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Health and medical services in society; Higiēna; Hygiene