Krājumu kontrole, organizēšana un vadīšana uzņēmumā ,,Poligrāfijas grupa Mūkusala" - Mūrnieks, Ritvars (Latvijas Universitāte, 2012)
Bakalaura darba tēma ir „Krājumu kontrole, organizēšana un vadīšana uzņēmumā SIA „Poligrāfijas grupa Mūkusala””. Tēmas galvenais uzdevums ir apskatīt uzņēmuma loģistikas nodaļas materiālu, produkcijas, kā arī krājumu vadīšanu uzņēmumā. Darba gaitā tiks apskatīti uzņēmuma izvirzītie mērķi saistībā ar krājumiem, kā arī noteiktie krājumu vadīšanas un organizēšanas uzdevumi. Tiks apskatītas galvenās uzņēmuma krājumu vadīšanas metodes laika posmā no 2005. Gada līdz šim brīdim. Darba aktualitāte iezīmējas ar to, ka krājumu pareiza vadīšana, organizēšana un pareiza krājumu vadīšanas metodikas izmantošana spēj veicināt uzņēmuma materiālu izmantošanas rentabilitāti un uzlabot uzņēmuma finanšu stāvokli. Šis fakts ir būtisks katra uzņēmuma vadībai, lai tā spētu izvirzīt arvien jaunus mērķus uzņēmuma turpmākai attīstībai.

Bachelor thesis is “Inventory control, organization and management in the company “Poligrāfijas grupa Mūkusala””. The main topics task is to look at the company's logistics department of materials, production and stockpile inventory management of the company. As work progresses are discussed in the company's objectives in relation to stocks inventory as well as specific stock management and organizational tasks. In work progress will be listed main company’s inventory management techniques during the period from year 2005 until present. Topicality is characterized by the fact that the correct inventory management, organization and proper inventory management methodology is able to promote the use of the company's use of materials and improve the profitability of the company's financial position. This fact is important for managers of each company, enabling it to set new goals for increasing the company's further development.
Inventory control, organization and management in the company SIA ,,Poligrāfijas grupa Mūkusala"
Keywords: Vadībzinātne