Alkaloīdu izdalīšana no lupīnu sēklām - Garančs, Dāvis (Latvijas Universitāte, 2020)
Darbā tiek apskatītītas alkaloīdu izdalīšanas iespējas no lupīnu sēklām. Tik pētīts, ķādus alkaloīdus visefektīvāk iespējams izdalīt, kā arī dažādu apstākļu un parametru maiņa ekstrahēšanas procesā ietekmē rezelutātus.

In this research the main point was isiolation of alkaloids from lupine seed with extraction. By changing different circumstances of extraction, define the best ways to isolate alkaloids
Isolation of alkaloids from lupine seeds
Keywords: Ķīmija; Alkaloīdi; Lupanīns; Ekstrakcija; Sonifikācija