Autora tēls rakstnieku emuāros. - Peškova, Olga (Latvijas Universitāte, 2014)
Darbs veltīts autora tēla transformācijas pētīšanai emuāros. Darba mērķis ir autora tēla noteikšana un analīze rakstnieku emuāros. Bakalaura darbā tiek pētīti autora "Es" izteiksmes pamatlīdzekļi rakstnieku emuāros. Darbs sastāv no divām daļām. Pirmajā daļā tiek aplūkoti teorētiski pamatjautājumi, kas veltīti emuāru žanra pētījumiem un autora tēla īpatnību analizēšanai blogos. Otrajā daļā tiek analizēta autora tēla specifika rakstnieku emuāros internetierakstu analīzes gaitā. Darba apjoms ir 58 lappuses. Darbā izmantoti 39 literatūras avoti un pievienots 1 pielikums.

The present bachelor paper is devoted to the study of the author’s image in online blogs and its transformation. The aim of the paper is to identify and analyse the author’s image in writers’ blogs. In order to achieve that, the means, which are used to express the author’s image in writer’s blog, are examined. The present paper consists of two parts. The first part includes the theoretical research, devoted to the study of the blog genre. The analysis of Internet posts also outlines the peculiarities of the author’s image in writers’ blogs. The present bachelor paper consists of 58 pages. The list of references includes 39 entries and one appendix.
The Image of an Author in the Writers’ Blogs.
Keywords: Valodniecība