Jaunu pakalpojumu ieviešana lidostā "Rīga" - Fjodorova, Arina (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba tēma ir „ Jaunu pakalpojumu ieviešana lidostā „Rīga”” . Bakalaura darba mērķis ir izstrādāt skaistumkopšanas salona izveidošanas lietderības pamatojumu. Pētījuma rezultātā ir noskaidrots, ka skaistumkopšanas salona pakalpojumus lidosta „Rīga” nepiedāvā, bet lidostas pasažieri tos izmantotu. Bakalaura darbs sastāv no 61 lappusēm, kurā ir iekļauts ievads, piecas nodaļas ar apakšnodaļām, priekšlikumiem, secinājumiem un izmantotās literatūras saraksta. Bakalaura darbā ir 12 tabulas un 17 attēli. Darba uzrakstīšanā izmantots 15 literatūras avoti. Bakalaura darbā tiek aprakstīti Rīgas lidosta un skaistumkopšanas salona izveides un darbības plāns. Bakalaura atslēgvārdi ir pakalpojumi, lidosta „Rīga”, skaistumkopšanas salons.

The name of bachelor is "The introduction of new services at the airport" Riga "." Goal of the qualification work is to develop a beauty salon establishment of performance reasons. Results of the research showed that Riga airport passengers would like to use beauty salon services. Bachelor has 61 pages, which includes an introduction, five chapters with subdivisions, proposals, conclusions and bibliography. Bachelor work consists 12 tables and 17 figures. There are used 15 literature sources for writing. Bachelor describe about Riga Airport and beauty salon establishment and operation plan. Bachelor keywords are the airport "Riga", a beauty salon, services.
Introduction of new services at the airport "Rīga"
Keywords: Vadībzinātne