Apdzīvojuma struktūras izmaiņas Kubulu pagastā pēc 2000.gada - Grigorjeva, Undīne (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbs „Apdzīvojuma struktūras izmaiņas Kubulu pagastā pēc 2000.gada” izstrādāts laika posmā no 2012. līdz 2013.gadam Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes Ģeogrāfijas nodaļā. Darba mērķis ir analizēt iedzīvotāju skaita un apdzīvojuma struktūras izmaiņas Kubulu pagastā pēc 2000.gada. Bakalaura darbs sastāv no ievada, anotācijas latviešu un angļu valodā, 5 nodaļām, secinājumiem, literatūras saraksta un pielikumiem. Darbu papildina autores veidotās tabulas, grafiki, kartogrāfiskie materiāli un fotogrāfijas. Atslēgas vārdi: iedzīvotāji, apdzīvojuma struktūra, ciemi, viensētas, Kubulu pagasts.

The Batchelor’s work „Changes of Settlement Structure in the Kubuli Parish after year 2000” has been written during the period from 2012 to 2013 in the Department of Geography at the Faculty of Geography and Earth Sciences in the University of Latvia. The aim of this work is to find out changes in the population and settlement structure in Kubuli Parish as a rural territory after 2000. The Batchelor’s work consists of introduction, annotation in Latvian and English, 5 chapters, conclusions, list of references and appendixes. The work is supplied with tables, charts, cartographic materials and photos made by the author. Key words: population, settlement structure, villages, farmsteads, Kubuli Parish.
Changes of Settlement structure in the Kubuli Parish after 2000
Keywords: Ģeogrāfija