Ekrāna video ieraksta lietotņu Camstudio un Webinaria salīdzinājums no lietotāja skatupunkta - Žukovska, Gunta (Latvijas Universitāte, 2011)
Darba ievads ir par personīgajiem cēloņiem tēmas izvēlē un par digitālu mācību materiālu lietošanas iemesliem, iespējām un piemēriem informātikas u.c. mācīšanā, izceļot ekrāna ieraksta video. Diplomdarba pirmajā daļā ir īss apraksts par Webinaria un CamStudio un - kā tās izvēlētas. Otrajā - tās ir salīdzinātas pēc 8 parametriem, iesaistot salīdzinājumā arī citas lietotnes. Trešajā – izmantošanas vīzijas, ieteikumi. Nobeigumā autore izdara secinājumus par personīgo izvēli no ekrāna ieraksta programmām, kā arī apraksta savu skatījumu uz ekrāna ieraksta programmu izmantošanas nākotni. Ir izmantoti 26 informācijas avoti un piemēri pamatojumam no interneta.

The introduction of the graduation work is about the personal reasons in the choice of the theme and about the reasons of the use of digital study materials, opportunities and examples in teaching IT and other subjects, highlighting screen recorder. In the first part of the diploma paper there is a short description about Webinaria and CamStudio, and how they are chosen. In the second part they are compared according to 8 parameters, involving also other applications. In the third part - the vision of use and recommendations. In the final part of the diploma paper the author draws conclusions about the personal choice of the screen recording programs, as well as describes her view on the future of the use of the screen recording programs. There are 26 information sources and examples used for substantiation from internet resources.
Comparison of Screenrecorder, CamStudio And Webinaria from the Point of the User
Keywords: Pedagoģija