Tīmekļa vietnes pirtis.lv attīstības projekts - Seržants, Jānis (Latvijas Universitāte, 2018)
Maģistra darba „Tīmekļa vietnes pirtis.lv attīstības projekts!„ mērķis ir uzlabot esošo situāciju uzņēmumā pirtis.lv, lai palielinātu lietotāju un klientu apmierinātību. Maģistra darbs ietver vietnes lietotāju un klientu analīzi, no kuras izriet dažādas problēmas. Lai atrisinātu iegūtās problēmas, tiek veidots projekts par jaunas tīmekļa vietnes izstrādi, izmantojot mūsdienu tehnoloģijas. Maģistra darbs sastāv no trijām daļām. Pirmajā daļā tiek aprakstīts un analizēts uzņēmums “pirtis.lv”, iekļaujot konkurentu analīzi. Otrajā daļā tiek sniegti projekta priekšlikumi, no kuriem izriet konkrēts attīstības projekts. Trešajā daļā tiek izstrādāta projekta rokasgrāmata. Darbs sastāv no 78 lappusēm, 19 attēliem, 17 tabulām un 28 pielikumiem.

The objective of the Master thesis „Website Pirtis.lv growth project„ is to improve website pirtis.lv, to increase client and user satisfaction. The objective of the Master includes user and client analysis, following the solution of founded problems, to develop a brand new website for pirtis.lv using the newest technology. The Master thesis includes three parts. In the first part is description and analysis company pirtis.lv and it's competitors. In the second part are proposes for multiple growth opportunities, from which is chosen one specific solution. Third part contains project documentation. Work consists of 78 pages, 19 pictures, 17 tables and 28 attachments.
Website Pirtis.lv growth project
Keywords: Vadībzinātne; tīmekļa vietne; projektu vadīšana; pirtis; viesu nami