Automašīnu koplietošanas pakalpojumu salīdzināšanas vietne - Zaytsev, Yury (Latvijas Universitāte, 2023)
Automašīnu koplietošanas pakalpojumu salīdzināšanas vietne ir paredzēta Latvijas tirgū esošo auto koplietošanas pakalpojumu cenu salīdzināšanai. Vietne spēj aprēķināt un parādīt sarakstu ar visiem piedāvājumiem un to cenām par ievadīto maršrutu.

Car sharing comparison site is intended to compare prices of car sharing services on the Latvian market. The site is able to display a list of all offers and calculate their prices for the entered route.
Car sharing comparison site
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa vietne; auto koplietošana; Laravel; PHP; MySQL