SIA Transcom Worldwide Latvia saimniekošanas pilnveidošanas virzieni - Rudņeva, Valerija (Latvijas Universitāte, 2013)
Lai uzņēmuma darbība būtu veiksmīga, uzņēmējam nepieciešams efektīvi izmantot ražošanas faktorus, kā arī atklāt trūkumus darbā, un jāmak pilnveidot uzņēmuma saimniecisko darbību. Bakalaura darba pētījuma problēma. Mūsdienās uzņēmuma saimniekošanu ietekmē liels faktoru skaits. Tāpēc, uzņēmumam SIA „Transcom Worldwide Latvia” ir nepieciešams atrast saimniekošanas pilnveidošanas virzienus, lai noturētu uzņēmuma esošo tirgus daļu un reputāciju konkurences apstākļos. Bakalaura darba mērķis ir uzņēmuma „Transcom Worldwide Latvia” rekomendāciju izstrādāšana uzņēmuma saimniekošanas pilnveidošanai. Bakalaura darba izstrādes laikā autore ir izstrādājusi uzņēmuma SIA „Transcom Worldwide Latvia” saimniekošanas pilnveidošanas virzienus. Bakalaura darbs sastāv no 74 lappusēm, 7 tabulām, 6 attēliem un 7 pielikumiem. Darba uzrakstīšanā izmantots 23 literatūras avots. Atslēgvārdi: saimniekošanas paaugstināšanas virziens, ārēja vide, personāls.

To be successful in business activities, the company needs to use production factors efficiently, detect weaknesses in the performance and know how to improve company operations. The research problem of the bachelor thesis. There is large number of factors which affect business today. Therefore, the company „Transcom Worldwide Latvia” needs to find a management development ways in order to maintain the company's existing market share and reputation in a competitive environment. The aims of bachelor thesis are recommendations for improvement of management of the company „Transcom Worldwide Latvia”. During the work on this bachelor thesis, author has found the ways of management development for „Transcom Worldwide Latvia”. Bachelor thesis consists of 74 pages, 7 tables, 6 figures and 7 appendices. There are used 23 literature sources. Key words: management development way, environment, personnel.
Analysis and possibilities of development of the economic activity for the Transcom Worldwide Latvia company
Keywords: Vadībzinātne