Zāģētavas un ar tām apvienojamās kokrūpniecības nozares - Kalniņš, Arvīds (Latvijas Universitāte, 1940)
Grāmatas nodaļas: I Ievads II Zāģētavu spēkstacijas III Elektrība kokrūpniecībā IV Zāģētavas vietas izvēles principi un zāģētavas laukuma iedalījums V Baļķu noliktava VI Zāģētavas ēka VII Zāģēto materiālu mākslīga žāvēšana VIII Zāģēto materiālu ēvelēšana IX Zāģēto materiālu noliktava X Zāģētavu atkritumu izmantošanas iespējas XI Koku liekšana. Pielikumi
Keywords: Research Subject Categories::FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING::Plant production::Forestry; Mežsaimniecība; Kokapstrādes rūpniecība; Kokzāģētavas; Kokrūpniecība; Forest industries; Woodworking industries